Hem / Nyheter från MCF / Div 3, inbjudan v1.1

Div 3, inbjudan v1.1

Här kommer anmälningsinformation för Div 3 Mälardalen för säsongen 2022-2023.
Scheman är lite annorlunda än tidigare och en förklaring och lite bakgrund kommer att publiceras på Mälardalens hemsida inom kort (https://www.malarcurling.se/tavla/tavlingar).

Hela 4 lag gick ned från Div 1 Mellersta till Div 2 som gjorde att hela 5 lag tvingades ned till Div 3 från 2 inför denna säsong och hela 6 lag ned från Div 3 till Div 4.

Vi skickar anmälningsinformation till alla kvalificerade lag inom div 3 som vi har e-postadresser för, plus till de tävlingsansvariga inom de olika klubbarna och hallarna.

OBS att deadline för anmälningar är den 2:a oktober 2022 och vi skulle vara glada om alla anmälningar från samma klubb samlas och skickas in tillsammans. Spelstart blir den 21:a oktober.

Vi hoppas att vi kan genomföra en komplett säsong efter alla Covid-19-problem de senaste åren men det finns risker fortfarande i år.
De höga el-priserna ställer till det när det gäller att lägga och hålla is på flera klubbar i distrikten (ffa de privata ägda hallarna Danderyd och Uppsala). Det gör att det finns risk att säsongen kan bli störd
igen, tyvärr.

Vi hörs och ses på is inom kort (hoppas vi).

Kim Svedelid & Jeff Martin
Mälardalens CF